torsdag, januari 10, 2008

Nytt Pyssel

Under julledigheten fanns det mycket tid till pyssel så jag gjorde två halsband och armband.

Jag har använt mig av tekniken pärlvirkning till halsbanden. Det går till så att man trär alla pärlor i en viss ordning på tråden och sedan virkar man ihop dem tre och tre. Lite pilligt men väldigt kul.



8 kommentarer:

Anki sa...

Wow vilka snygga smycken!!!

Bellis sa...

Hej!
Så mycket fina grejer du har här i bloggen. Jätteinspirerande! Efter en väldigt grå december känner jag att jag börjar vända mig lite utåt igen. Din blogg ska jag definitivt hälsa på oftare!

kram /Anna

Carina sa...

Ohh vilka fina smycken!
Vilket tålamod du har Eva,att trä upp allt (RÄTT) för att sedan virka ihop...det skulle inte stämma i slutet om det var jag;) men det lönar sig;)för resultatet blev kanon.
Kram Carina

P-lina sa...

Har sett dom LIVE, dom var jätefina!!!! men jag fattade ingenting när du försökte förklara hur man gjorde...LUFTMASKAR??? vad é det lixom? ;-)

Carina sa...

LUFTMASKAR??? vad é det lixom? ;-)
:) :)
Jo, jag tror hon menar luftmaskor....
maskor är ju lixom det man virkar, olika sorters maskor.
Onödigt vetende för ointresserade, men nu kanske du kan bli virksugen p-lina?
Kram Carina

Anonym sa...

Hur kreativ är inte du på en skala!!?? Själv har jag inte hunnit något annat mer än att sticka två ponchos och virkat en sjal...men nu vart jag så sugen på att virka ett vitt halsband med pärlor att jag nog gör det....en annan dag!

MonasUniversum sa...

Självklart så kan inte Eva göra som alla andra. Näe, Eva går på det svåraste direkt. Och självklart så blir resultatet inget annat än fantastiskt!

Unknown sa...

Åh vilka fina smycken! Kan bara tänka mig hur snygga de är i verkligeheten :-)