lördag, juni 12, 2010

Jodå, jag lever.

Har inte varit inne här på evigheter och jag antar att ingen annan heller har orkat sig hit.


Jag har gått på sparlåga vad beträffar pysslandet och jag känner fortfarande ingen lust till att skapa. Men nu har ju sommaren satt igång (fast just nu är det halv storm och regn) och med den alla roliga auktioner. :)
Så idag råkade vi bara köra förbi ett hus här i närheten där de hade en stor gårdsauktion. Så mycket fina saker det fanns där.... Jag har ju huset fullt redan men några små saker köpte jag i alla fall.


Jag hittade ett superfint bänkskåp som antagligen har varit en gammal diskbänk för bänkskivan är klädd i plåt med en sarg runt om. Det är riktigt nött med en fantastisk patina.
Det ska få stå i det planerade växthuset med anslutande uterum som vi förhoppningsvis ska bygga i sommar.
4 stycken fönster med spröjs, en liten trälåda, 2 gammla registreringsskyltar och en spark fick också följa med hem. Allt står fortfarande inpackat i bilen så det blir inga foton på fynden idag.
Men här kommer ett litet collage av lite andra saker från auktionen.

Ha en härlig fortsättning på helgen.


Kram Eva

3 kommentarer:

Maria sa...

Oj, vad massa fint...själv håller jag på att plåta smycken med gammal fin rekvisita....Det är så roligt med gamla saker...Hittade en chokladkaka från 1978 i fint brunt papper med svart text...så fin!
Kram

Eva sa...

Maria: Låter som ett roligt jobb. Är smyckena fina då? Gammla/ nya?

Katarina sa...

Åh vad mycket fina saker. jag gillade den där zinkbaljan bl.a, men det är inge idé att köpa då jag inte har hus. Många kramar K