tisdag, april 14, 2009

Städdag.

I dag har jag bara städat och försökt att bringa ordning i kaoset. Det värsta är att jag försöker att göra 100 saker samtidigt.

Har ni märkt någon gång att för att kunna utföra en sak så måste en annan vara klar och för att den ska bli klar så måste en 3:e sak vara klar. Som en ond cirkel som aldrig tar slut.....

Jag har gjort färdigt stolsdynorna till matrummet. jag tryckte in en stor dunkudde i så att de skulle bli tjocka och sköna att sitta på.Kökssoffan har kommit på plats och det blev så bra.
Nu väntar jag med spänning på de nya bordsskivorna.

Kram Eva

söndag, april 12, 2009

Fortfarande sol!!!

I dag tog jag en tur till en superfin liten butik som heter Biskopsgården.

Maria som har butiken är så rar och trevlig och man får massor av inspiration när man går runt och kikar på allt fint hon säljer.Maria som har butik Biskopsgården.


Massor av fina vita saker helt i min smak.


Massor av ljusstakar, kuddar och möbler.

Detta fick följa med hem....
En roskudde, stryckvatten med lavendeldoft, lite rospottpuri, textildoft, små zinkhjärtan och magasinet från Jeanne d´Arc Living.
Nu ska jag sätta mig och sy lite nya överdrag till stolarna i matrummet.
Kram Eva

lördag, april 11, 2009

Glad påsk!

Vilken underbar påskhelg. Solen skiner här på landet och vi jobbar i trädgården. Det har kommit upp snödroppar och krokusar i rabatterna och massor av små knoppar är på gång här och där.

Det är den bästa terapin som finns att gå runt och rensa bort gamla löv och skräp efter vintern och se hur all växtlighet sätter fart och börjar på ny kula. Det är gott att leva....

I matrummet börjar jag få ordning, jag har fortfarande inte hittat något bord så jag har bestämt mig för att bara byta skiva på det vi har så att det blir bredare och längre. Pratade med snickaren i går och han skulle fixa det så fort han kunde.

Det fina vitrinskåpet som vi hade hemma i lägenheten har fått flytta upp till landet, det gör sig så mycket bättre här. Jag är supernöjd.Det är forfarande ganska mycket kvar att måla och jag är ju inte sen med att hitta på nya projekt som stackars Lasse måste hjälpa mig med...he he.


Nä, nu ska jag så lite frön så att jag får en tidig blommning av luktärten.
Ha en härlig påskafton.

Kram Eva