tisdag, november 25, 2008

Lite reklam!

Goda vänner har öppnat en nätbutik med tuffa kläder för killar/män. Kan vara bra att veta nu i jultider när man inte vet vad man ska ge "gubben" i julklapp. Klicka på loggan så kommer du till deras sida.

Kram Eva

måndag, november 24, 2008

Jag gillar inte snö!

Jaha, så är man hemma från el och snö kaoset. Jag vet att det har snöat här med men här finns ju plogbilar och det finns det på landet också, men inte ute i skogen!!! Det har VRÄKT ner snö hela helgen vi har fått 4 dm på ett dygn!!! Det i kombination med storm var ingen lek.Tillslut kom plogbilen och vi kunde åka hem till stockholm igen.

Jag lovade lite bilder på utbyggnaden men det har inte hänt så mycket att visa. Det mesta är rörigt just nu.
Men här är en bild på väggen som förhoppningsvis är borta när vi kommer hem från semestern.
Där ska en 25 kvm stor glasveranda bli vårat nya matrum. ;)
Vårat nuvarande matrum har jag packat ihop. Det fiffiga matbordet som jag hade snickrat är nedmonterat och alla möbler är ihoptryckta i ett hörn.
Kökssoffan som ska bli våran nya säng står fortfarande i hallen och tar plats men jag fyllde den med dynor och kuddar så det blev en mysig sittplats så länge.
Här satt jag nästan hela helgen med massor av ljus och alla nya inredningstidningar och bara myste.
Har ni föresten läst sista Hem & Antik, där finns ett reportage från en familj som nästan helt inreder i vitt. Det är så fantastiskt fina bilder från deras hem. Hon har en blogg som jag följer regelbundet som du hittar här.
Kram Eva

lördag, november 22, 2008

Elchock!

När vi kom upp till landet i går så fungerade inte elen i köket. Jag bytte alla proppar både inne och ute men ingenting hjälpte. Det är ju tur att man har hantverkare i familjen. Lasses bror är elektriker. Så jag ringde honom för telefonsuport men han fattade ingenting. Så det blev till att fixa skarvsladd till kyl/frysen.
I dag lördag kom han upp hit för att kolla felet och det slutade med att vi fick riva ner taklisterna i köket för de JÄVLA MÖSSEN hade bitit av kablarna. Tänk om det hade börjat brinna!!! Nu ska vi ändå dra om elen i köket efter utbyggnaden så det gjorde inte så mycket. Men det känns lite läskigt att veta att det fortfarande springer runt möss i väggarna som kan tugga på kablarna.

Kram Eva

torsdag, november 20, 2008

Hallå! Jag lever.

ÅH vad jag får skämmas för att jag är så dålig på att uppdatera den här sidan.
Det här med inredning får stå tillbaka lite på vintern. Och särskilt i år när det inte blir något julpyntande för min del. Även om jag tycker att det ska bli jättekul att åka iväg så känns det lite trist att inte få sätta upp alla juldekorationer och granar och tomtar och glitter och.......

Den här helgen ska vi vara på landet och det är minst sagt rörigt där just nu. Vi måste tömma både köket och matrummet för ytterväggen kommer troligtvis att rivas när vi är i Thailand.
Och vi behöver ge snickarna plats att komma fram.

Jag får nästan lite panik när jag tänker på vart jag ska ställa alla saker... Just nu har jag 5!!! kökssoffor i huset. 4 stycken behöver flyttas för de står ivägen och alla är fulla med prylar.
Dessutom har elen pajat ihop. Propparna går hela tiden, så jag måste få dit Vattenfall och uppgradera elskåpet. Det är tur att vi har Lasses syster så nära och att hon kan hålla lite koll på huset åt oss när vi är borta. För fryser det i badrummet kan ju hela toan spricka.

Jag ska ta lite nya foton i helgen i alla fall så att ni får se vad som hänt den senaste veckan.

Kram Eva

fredag, november 14, 2008

På begäran!

Äntligen kommer en bild från landet. Jag hade av en någon anledning råkat radera bilderna i min kamera så ni får nöja er med mobilbilden.

Det går undan. Snickarna är så duktiga som lyckas följa mina instruktioner och bygga efter mina mått och ritningar. Taket ser helt platt ut, men det är lite brutet och kommer att bli ett falsat plåttak. Vi har inte tagit upp väggen in i köket än för det fattas fortfarande en altandörr men jag tror att den kommer nästa vecka. Jag längtar till den dagen det är klart.....
Här kommer en liten bild från verandan. Bokstäverna köpte jag på Michaels i Las Vegas och lycktan kommer från Affari.
Vi kommer inte att åka upp till landet den här helgen heller för Lasse måste jobba :( men vi ska i roa oss lite ändå i helgen genom att gå på Chinateatern och se The Producers. Hoppas att den är bra. Hoppas att ni får en härlig helg.
Kram Eva