torsdag, september 10, 2009

Nya golvet!

Nu har Lasse målat golvet klart i köket. Det blev riktigt bra. Hoppas att slippa lite av golvdraget på vintern nu när alla glipor blev täta.


Det finns fortfarande en hel del kvar att göra, som att lägga klinkers runt spisen, måla lister, socklar och den lilla väggbiten bakom griffelhjärtat. (förstår inte att det måste ta fera år för en sådan liten yta att få färg....).
Anledningen till att det inte blir klart är ju att vi velar om vi ska köpa en ny vedspis eller ej. Jag gillar den gammla men den är så otät och då går det åt så mycket ved. En ny vore så mycket bättre för värmens skull.
Den nya arkivbyrån har kommit på plats. den ska nog inte stå i köket men får vara där tills min attelje är färdigbyggd. Och det tar nog sin lilla tid det mé.


Jag har skrivit ut Nr med siffror och satt i alla hållare på lådorna. Men är dock lite osäker på om det är ett smart system för jag glömmer hela tiden vilken siffra som betyder vad.
-Vá det 7 som var glödlampor eller verktyg eller kanske det var 4. Det blir ett jäkla dragande i alla lådor för att hitta rätt.....

Jag och svägerskan har planerat in en stor loppis i hennes lada till jul. Jag har så mycket prylar och möbler jag vill sälja iväg. Ska bli skönt att röja undan och få bli av med lite saker. När den är klar ska jag sätta fart och göra iordning kammaren. Nya tapeter och lite vit färg på golvet kommer bli fantastikt bra där inne. Vi får väll se vad som händer.....
Kram Eva